Vul hierboven je e-mailadres in om onze nieuwsbrieven te ontvangen

Coaching

‘Wat is het prettig als er iemand écht naar je luistert, onafhankelijk meedenkt en je blinde vlekken kan doorzien...’


Coaching individuele medewerker

Wil je graag het beste uit jezelf halen?
Met behulp van een van onze coaches onderzoek je de achtergronden van je doelstellingen.
Via bewustzijnsontwikkeling werk je aan het verbeteren van je zelfkennis, zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit.
Je leert de gepaste hoeveelheid initiatief en verantwoordelijkheid te nemen om je doelen te bereiken.
Hierbij wordt je geholpen om je, meestal onbewuste belemmerende gedachten en emotionele blokkades te overwinnen.

Inschrijven individueel coachingstraject


Executive coaching

Als directielid heb je een bepalende voorbeeldrol in een organisatie.
Voor de vorming van de gewenste cultuur in je bedrijf is het bepalend dat je zegt wat je doet, doet wat je zegt en de structuur van de organisatie aanpast aan de gewenste cultuur.
Maar wie houdt je daar scherp op?
Zin in Zijn heeft veel ervaring met het coachen van executives uit verschillende branches en biedt je graag de gelegenheid met een onafhankelijke betrouwbare buitenstaander te sparren over je soms tegenstrijdige mensgerichte taken.

Inschrijven executive coachingstraject


Reset sessies

Bij hardnekkige ongewenste gedragspatronen en/of lichamelijke kwalen kan het coachingstraject worden aangevuld met een of meerdere ‘reset’ sessies.
Hierbij worden onbewuste gedragspatronen en/ of belemmerende gedachten omgezet naar de oorspronkelijke constructieve patronen en gedachten.
Onderzoek heeft aangetoond dat er bij traumatische gebeurtenissen verbindingen in de hersenen worden verbroken, waardoor overleving strategieën ontstaan (voor een kind kan ‘een klein voorval’ al een machteloos gevoel geven wat op dat moment als traumatisch wordt ervaren). Deze trauma‚Äôs en bijbehorende overlevingsstrategieen veroorzaken emotionele en lichamelijke spanning.
Door deze spanning bewust te maken en te ontkoppelen kunnen de oorspronkelijke verbindingen in de hersenen weer worden geactiveerd, waarna constructief gedrag weer mogelijk is.

Coachings en ‘reset’ sessies duren ongeveer anderhalf uur per keer. Gemiddeld zijn er 6 sessies nodig om een behoorlijk goed resultaat te halen. Bij trauma′s waarbij heftige emotionele schade is ontstaan kan een traject langer duren.
Het is ook mogelijk om sessies te doen via ‘beeld bellen’.