Vul hierboven je e-mailadres in om onze nieuwsbrieven te ontvangen

Advies

Zin in Zijn als veelzijdige, onafhankelijke sparringspartner

Wij zijn als frisse buitenstaander in staat om op onconventionele wijze te kijken naar de menselijke dilemma’s die in een organisatie spelen.
Door ‘de vraag achter de vragen te stellen’ en de behoefte achter de weerstand te vinden helpen wij gedegen oplossingen te bedenken.

Met onze mensenkennis helpen we de juiste man / vrouw op de juiste plek te plaatsen en de cultuur en structuur op elkaar af te stemmen.
Hierbij kijken we zowel naar bedrijfsbelang als individuele belangen.
Zo wordt de vitaliteit binnen je bedrijf weer vol tot leven gebracht en optimaal benut.

Foto

‘Een goed gesprek op een geïnspireerde plek...’

Verbetering van de samenwerking binnen je bedrijf

We adviseren we je graag op het gebied van:

 • Het bedenken en implementeren van maatregelen waarbij de betrokkenheid van de medewerkers wordt gestimuleerd waardoor de intrinsieke motivatie wordt bevorderd.
 • Generatie issues bij familiebedrijven.
  We helpen de oudere generatie op eervolle wijze afstand te nemen en we ondersteunen de jonge generatie om wijs en krachtig hun eigen invulling te geven aan het bedrijf.
 • Resultaten optimaliseren.
  Voor betrokkenen is het soms moeilijk te overzien of te verwoorden welke maatregelen passen bij de gewenste bedrijfscultuur en wie op welke plek de grootste meerwaarde heeft.
  Door ons als buitenstaander in te schakelen kunnen we de voor en nadelen voor een ieder, zowel als voor het bedrijf op positieve wijze belichten.
  We helpen zoeken naar oplossingen die voor iedere betrokkene waardig voelen.

Benieuwd wat anderen aan onze diensten hebben gehad?
Kijk op de pagina Referenties